Μενού
Τρακτέρ
Άνδρας στο τρακτέρ | EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένος είναι ο Βόλος με ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (28/5) στο Μικρό Περιβολάκι Βελεστίνου, με έναν 50χρονο να παρασέρνει –με το τρακτέρ του– έναν 26χρονο συγχωριανό του.

Ο 50χρονος, σύμφωνα με το gegonota.news, μεταφέρθηκε εν μέσω σφοδρών αποδοκιμασιών και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στα δικαστήρια Βόλου, ωστόσο οι συγκεντρωμένοι φίλοι και συγγενείς του 26χρονου αντιλήφθηκαν την παρουσία του, και άρχισαν να του πετούν καφέδες.

Στον διάδρομο του Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο επικράτησε πανικός, ενώ κάποιοι εκ των συγκεντρωμένων άρχισαν να τον κυνηγούν ενώ άλλοι «συμβιβάστηκαν» με τις αποδοκιμασίες.

Πέταξαν καφέδες στον 50χρονο στον Βόλο
Πέταξαν καφέδες στον 50χρονο στον Βόλο | Gegonota.news

 

Πέταξαν καφέδες στον 50χρονο στον Βόλο
Πέταξαν καφέδες στον 50χρονο στον Βόλο | Gegonota.news

Όπως δήλωσε ο συνήγορος του 26χρονου Στέλιος Σούρλας, ο νεαρός ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Σύμφωνα με τον ίδιο ο δράστης απείλησε αρχικά τον μεγαλύτερο αδελφό, ενώ πριν έναν χρόνο είχε επιχειρήσει να πατήσει έναν ηλικιωμένο με αυτοκίνητο.

Άφησε να εννοηθεί ότι το χωριό έχει βεντέτα με τον κατηγορούμενο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη  για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αλλά η πλευρά του θύματος ζητεί να μετατραπεί σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Βόλος: Το χρονικό του περιστατικού

Μία παρ' ολίγον τραγωδία πήγε να σημειωθεί το απόγευμα της Τρίτης (28/5) στον Βόλο, στο Μικρό Περιβολάκι Βελεστίνου, όπου ένας 50χρονος, σύμφωνα με το gegonota.news, πήγε να σκοτώσει έναν 26χρονο συγχωριανό πατώντας τον με τρακτέρ.

Ειδικότερα, ένας 50χρονος αγρότης στον Βόλο επιχείρησε να πατήσει –με το τρακτέρ του– τον 26χρονο ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο χωράφι μαζί με τον πατέρα του.

Ο 50χρονος φέρεται να περνούσε από το σημείο και, όταν είδε μπροστά του τον 26χρονο, τον απώθησε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να σωριαστεί στον αγροτικό δρόμο και να παρασυρθεί από τον καλλιεργητή του γεωργικού ανελκυστήρα στον οποίο επέβαινε ο 50χρονος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.