Μενού
volos epeisodia.jpg
Gegonota News
  • Α-
  • Α+

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (06/12) στον Βόλο, στην πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Σύμφωνα με το gegonota.news οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης απέναντι σε διαδηλωτές.

Κατά τις ίδιες πηγές, η ένταση σημειώνεται αυτή την ώρα έξω από κατάστημα τράπεζας, στο κέντρο του Βόλου.

Σύμφωνα με το gegonota.news, άτομα που συμμετείχαν στην πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, έβαλαν φωτιά σε κάδους και πέταξαν μολότοφ στους αστυνομικούς.

Ένταση και στη Θεσσαλονίκη

Στιγμές έντασης καταγράφονται αυτήν την ώρα και στη Θεσσαλονίκη, όπου ολοκληρώθηκε η διαδήλωση για την επέτειο δολοφονίας του 16χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ομάδα ατόμων που αποκόπηκε από την πορεία επιτέθηκε με πέτρες και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν κοντά στους διαδηλωτές, περιφρουρώντας τους δρόμους της πόλης.

Διμοιρίες των ΜΑΤ, όπως σημειώνει το Mega, ανέβηκαν στο τουρκικό προξενείο όπου υπάρχουν συγκεντρωμένες ομάδες πετώντας βόμβες μολότοφ και πέτρες. Το κλίμα είναι αποπνικτικό λόγω των χημικών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.