Μενού
Κηδεία Βασίλη Καρρά
Κηδεία Βασίλη Καρρά | NDP
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης συγγενείς, φίλοι και χιλιάδες κόσμος. Η ταφή του αγαπημένου τραγουδιστή έγινε στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας και σήμερα στο Πρωινό ο Ζαφείρης Μελάς περιέγραψε την πιο τραγική στιγμή για εκείνον.

Όπως ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν έφυγε ο πολύς κόσμος και προτού ολοκληρωθεί η ταφή, στο μνήμα του Βασίλη Καρρά έμειναν οι πολύ στενοί συγγενείς και φίλοι. 

Τότε ο Ζαφείρης Μελάς μαζί με άλλους τραγουδιστές τραγούδησαν το αγαπημένο κομμάτι της γυναίκας του Βασίλη Καρρά, Χριστίνας, το «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», το οποίο είχε γραφτεί για εκείνη. 

«Το τραγούδησα με τη ψυχή στο στόμα. Ήξερα ότι το ήθελε η Χριστίνα. Δεν υπήρχε πιο τραγικό πράγμα για μένα. Δεν θυμάμαι στη ζωή να ένιωσε ποτέ ξανά τόσο άσχημα όσο ένιωσα χθες», εξομολογήθηκε στο Πρωινό ο Ζαφείρης Μελάς. 

 

Από πλευράς του ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στην εκπομπή ότι μια συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης πήρε ένα μπουκάλι ουίσκι και έσταξε μερικές σταγόνες πάνω στο φέρετρο του αγαπημένου καλλιτέχνη, ενώ η πιο σπαρακτική εικόνα ήταν όταν ο αδερφός του Βασίλη Καρρά έσκυψε πάνω στο φέρετρο και επί πέντε λεπτά έκλαιγε και έλεγε «αδερφέ μου, πού με αφήνεις;»
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.