Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής (29/09) η κηδεία του 68χρονου χοροδιδάσκαλου, που δολοφονήθηκε από τον 38χρονο γιο του. Συγγενείς, φίλοι και γείτονες είπαν το τελευταίο στον Ιερό Ναό Αγίου Μαξίμου στην Άρτα, την ίδια ώρα που ο δράστης του φονικού μεταφέρονταν στις φυλακές Μαλανδρίνου, καθώς με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το τελευταίο τηλεφώνημα του 68χρονου, πριν τη δολοφονία του, αποκάλυψε ο Alpha. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο χοροδιδάσκαλος τηλεφώνησε στη σύζυγό του στις 2 το μεσημέρι, λίγα λεπτά πριν δολοφονηθεί. «Επιστρέφουμε στο σπίτι, αλλά το παιδί είναι σε μεγάλη σύγχυση», φέρεται να είπε ταραγμένος ο 68χρονος στη σύζυγό του και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του, μέχρι να αποκαλυφθεί η τραγική αλήθεια.

Κατά τις ίδιες πηγές του Alpha, ο καθ' ομολογία πατροκτόνος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, κάτι που γνώριζε καλά το στενό του οικογενειακό περιβάλλον.

Χτύπημα στο κεφάλι

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο 68χρονος άντρας δέχτηκε χτυπήματα από πέτρα στο κεφάλι. Το μοιραίο χτύπημα τον βρήκε στην κροταφική χώρα, με το χρόνο της δολοφονίας να προσδιορίζεται πριν από μία εβδομάδα, τη μέρα που πατέρας και γιος, πήραν το δρόμο της επιστροφής από τη Λαμία προς την Άρτα.

Για έξι ημέρες η σορός του πατέρα του παρέμενε στο σημείο και ο δράστης τριγυρνούσε στα ορεινά χωριά της Φωκίδας, με τη διπλή εξαφάνιση να προβληματίζει έντονα την αστυνομία από την πρώτη στιγμή.

Εντοπίστηκε σε μαντρί

Φως στην υπόθεση έπεσε όταν βοσκός βρήκε μέσα στο μαντρί του τον 38χρονο που κατηγορείται για το έγκλημα. Ο βοσκός ειδοποίησε την αστυνομία και το παζλ της δραματικής υπόθεσης, άρχισε να συμπληρώνεται ταχύτατα.

Σαστισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 65χρονου θύματος, με τον ξάδερφό του να δηλώνει πως η τοπική κοινωνία έχει πέσει από τα σύννεφα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.