Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Τοποθετημένη κορδέλα της αστυνομίας μετά από έγκλημα | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παρασιωπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής, ασκήθηκε στον 59χρονο που συνελήφθη στα Άνω Λιόσια γιατί έκαψε τη σορό του πατέρα του στην αυλή του σπιτιού τους.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση φαίνεται πως ο θάνατος του ηλικιωμένου δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο διενέργειας ψυχιατρικής εξέτασης στον 59χρονο.

Άνω Λιόσια: Μεταθανάτια τραύματα βλέπει ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου έλαβε χώρα την περίοδο του Πάσχα, ενώ και οι γείτονες ισχυρίζονται πως περίπου τότε είναι και η τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό. 

Ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμά πως τα τραύματα στην απανθρακωμένη σορό του ηλικιωμένου είναι μεταθανάτια. Αυτό σημαίνει ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο, φως στα ακριβή αίτια θανάτου του ηλικιωμένου θα δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

«Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά»

Στην ανατριχιαστική ομολογία του, ο 59χρονος γιος του ηλικιωμένου, αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ΑΝΤ1, ότι δεν άντεχε άλλο την μυρωδιά που αναδυόταν από την σορό του πατέρα του και "αναγκάστηκε" να την πυρπολήσει.

Ο γιος φέρεται, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, να έχει αρνηθεί ότι τεμάχισε την σορό του πατέρα του, η οποία εμφανίζει σημάδια αποκοπής του κεφαλιού και των ποδιών, υποστηρίζοντας ότι όπως μετέφερε την σορό με το στρώμα, μέλη αποκολλούνταν και έφευγαν από τον κορμό του σώματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.