Μενού
Το σπίτι όπου βρέθηκε η σορός
Το σπίτι όπου βρέθηκε η σορός | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για τις 12 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη του 59χρονου που έκαψε τη σορό του πατέρα του στα Άνω Λιόσια, προκειμένου να προσκομιστούν στο δικαστήριο η έκθεση νεκροψίας και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Εντωμεταξύ, ο 59χρονος, που κατηγορείται για παρασιώπηση ανεύρεσης νεκρού, ψευδή αναφορά στην Αρχή και παράνομη οπλοκατοχή, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ κατόπιν ψυχιατρικής εξέτασης κρίθηκε πως δεν χρήζει νοσηλείας.

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί που κλήθηκαν σε σπίτι στην οδό Αγαμέμνονος από περίοικους λόγω της έντονης δυσοσμίας, εντόπισαν στην αυλή του σπιτιού ένα απανθρακωμένο πτώμα ηλικιωμένου άνδρα πάνω σε ένα καμένο στρώμα και δίπλα του βρισκόταν ο 59χρονος γιος του.

Άνω Λιόσια: Τον έκαψε επειδή του «μύριζε»

Ο 59χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι κρατούσε μέσα στο σπίτι τη σορό του πατέρα του γιατί δεν είχε χρήματα για την κηδεία, ωστόσο από την έντονη δυσοσμία «αναγκάστηκε» να τη βγάλει στην αυλή και να την κάψει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα του 82χρονου ανέφερε ότι ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πεθάνει τουλάχιστον εδώ και έναν μήνα, αλλά ακόμα δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου του.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κάδο σκουπιδιών, πλησίον του σημείου, ένα κεφάλι και πόδια, τα οποία φέρεται να ανήκουν στο 82χρονο, ενώ στην κατοχή του 59χρονου βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα πριόνι.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.