Μενού
ekav
  • Α-
  • Α+

Στιγμές αγωνίας καταγράφηκαν, όπως αναφέρει το cretapost, το πρωί της Δευτέρας (04/09) στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένας άνδρας φέρεται να κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά του, για να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, πρόκειται για έναν 52χρονος, ο οποίος σταμάτησε το αυτοκίνητό του στον ΒΟΑΚ, και πιο συγκεκριμένα στο ύψος της Παντάνασσας, πήρε το αιχμηρό αντικείμενο και το κάρφωσε στην κοιλιά του, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του.

Φέρεται, μάλιστα, να χτύπησε δύο φορές τον εαυτό του και στη συνέχεια να κάλεσε τις Αρχές, ενημερώνοντας για τις πράξεις του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την υγεία του άνδρα και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί έρευνες, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι λόγοι, οι οποίοι οδήγησαν τον 52χρονο στην πράξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.