Μενού
Δικαστήριο
Διαδικασία απονομής δικαιοσύνης | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Αναβιώνει στο Εφετείο της Λάρισας η υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Μακρυνίτσα με θύματα τα δύο αδέρφια, την ώρα που ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε δύο φορές ισόβια.

Ήταν 5 Μαΐου του 2021 όταν ο 36χρονος -σήμερα δράστης- στη Μακρυνίτσα δολοφονούσε τη 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και τον 29χρονο αδερφό της, ο οποίος προσπαθούσε να τη σώσει.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε μπροστά στα μάτια των γονιών τους, ενώ πρωτόδικα το Μικτό Δικαστήριο Καρδίτσας είχε καταδικάσει σε δύο φορές ισόβια και έξι χρόνια φυλάκισης.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά, εκδικάζεται η υπόθεση στο Εφετείο Λάρισας, όπου καταθέτουν οι γονείς των θυμάτων. Μάλιστα, η μητέρα των παιδιών, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ξέσπασε σε λυγμούς όταν άρχισε να περιγράφει τα όσα διαδραματίστηκαν την ημέρα της δολοφονίας.

Δήλωσε, μάλιστα, πως ο «δράστης έπαιζε στα χέρια του το μαχαίρι σαν κομπολόι και έδειχνε να νιώθει ικανοποίηση με την πράξη του», ενώ ο πατέρας πρόσθεσε πως ο 36χρονος δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του, ενώ ζήτησε από το δικαστήριο να μην αλλάξει την αρχική του απόφαση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.