Μενού
Άλγεβρα - Πανελλήνιες 2024 - ΕΠΑΛ
Πανελλήνιες 2024 στα ΕΠΑΛ | (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
  • Α-
  • Α+

Με την Άλγεβρα (Μαθηματικά) συνεχίστηκαν σήμερα, Σάββατο (1/6), οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ. Πρόκειται για το δεύτερο μάθημα Γενικής Παιδείας που έδωσαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Ιουνίου έως και τις 17 Ιουνίου 2024, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας, με ενδιάμεσο κενό, λόγω των Ευρωεκλογών, μεταξύ 5 και 11 Ιουνίου.

Για όσους αγωνιούν να μάθουν πώς έγραψαν στο μάθημα της Άλγεβρας (Μαθηματικά), μπορείτε παρακάτω να δείτε αναλυτικά τις απαντήσεις στα θέματα. 

Δείτε εδώ τις απαντήσεις

Δείτε εδώ τα θέματα

Το Reader σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς θα δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024.

Άλγεβρα - Πανελλήνιες 2024: Ο σχολιασμός για τα θέματα στα Μαθηματικά

Ο Μανώλης Φουντουλάκης, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος για τα Μαθηματικά του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, κάνει έναν πρώτο σχολιασμό για τα σημερινά θέματα στην Άλγεβρα. 

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, οι Πανελλήνιες εξετάσεις άρχισαν την περασμένη Πέμπτη 30 Μαΐου με την εξέταση στο μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.