Μενού
Παρενόχληση
Παρενόχληση
  • Α-
  • Α+

Δικαίωση βρήκε η 17χρονη μαθήτρια από την Αλεξανδρούπολη, μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου για ενοχή του καθηγητή βιολογίας, τον οποίο είχε καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 46χρονος καθηγητής Γενικού Λυκείου καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε φυλάκιση 22 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές στις 8 Απριλίου, μετά από καταγγελία της 17χρονης, σύμφωνα με την οποία την ακολουθούσε στους χώρους του σχολείου με απειλητική διάθεση.

Το «σόου» που είχε δώσει ο καθηγητής

Ακόμα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ανήλικη, δεχόταν παρενοχλήσεις από τον καθηγητή της από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024. Ο κατηγορούμενος φέρεται να θώπευσε τη μαθήτρια δύο φορές στα γεννητικά της όργανα.

Με τις καταγγελίες να έχουν δει το φως της δημοσιότητας και περίσσιο θράσος, είχε δώσει μάλιστα ένα σόου «α καπέλα» μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο.

Αφού ισχυρίστηκε πως είχε προσέλθει για να κάνει ίδια καταγγελία και να δηλώσει αθώος, άρχισε εκτός εαυτού να κάνει τον σταυρό του και να τραγουδάει μπροστά στους δημοσιογράφους.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.