Μενού
Αστυνομία
Μηχανή αστυνομίας | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένα άγριο επεισόδιο μεταξύ οδηγών εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν, ο ένας εξ' αυτών βγήκε από το όχημά του και άρχισε να χτυπάει τον δεύτερο με ξύλο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη ήταν μέσα η σύζυγος και τα παιδιά του, οι οποίοι –τρομοκρατημένοι– προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον οδηγό.

Τότε, ο δεύτερος οδηγός βγήκε από το όχημά του και άρχισε να χτυπάει το αυτοκίνητο του άλλου, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγει από το αυτοκίνητό του και να αρχίζουν να διαπληκτίζονται.

Η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα, όταν ο οικογενειάρχης άρπαξε ένα ξύλο και ξεκίνησε να χτυπάει τον άνδρα, με τον οποίο τσακωνόταν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Αυτό που αξίζει να ειπωθεί σε ό,τι αφορά στην υπόθεση, είναι ότι χθες, κατά τη διάρκεια της δίκης, ο άνδρας που χτύπησε τον άλλον οδηγό με ξύλο δεν εμφανίστηκε να καταθέσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.