Μενού
astynomia - astinomia
Περιπολικό αστυνομίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/07) έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου, γεγονός που σήμανε συναγερμό στις Αρχές.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 02:10 το πρωί, όταν μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν τρία άτομα, κινήθηκε ανάποδα επί της οδού Αργοστολίου όπου βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα.

Ο σκοπός αντιλήθηκε την κίνηση της μηχανής, και τότε ο συνεπιβάτης του οχήματος έβγαλε πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε – τουλάχιστον – τέσσερις φορές. Μετά το περιστατικό, οι επιβάτες της μοτοσικλέτας ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Στο σημείο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες, καθώς και ένα φυσίγγιο κρότου. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Αγίου Δημητρίου.

Επτά προσαγωγές

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μέχρι στιγμής έχουν γίνει επτά προσαγωγές, ενώ οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών.

Άξιο αναφοράς είναι ότι λίγο αργότερα γυναίκα κατήγγειλε στο ίδιο Αστυνομικό Τμήμα ότι άγνωστοι άρπαξαν τον σύζυγό της κι εξετάζεται εάν υπάρχει σύνδεση των δύο περιστατικών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.