Μενού
Renault 5 E-Tech Electric
To Renault 5 E-Tech Electric στις εγκαταστάσεις του Roland-Garros | Renault
  • Α-
  • Α+

Η Renault ανακοινώνει τη συνέχιση της υποστήριξής της στο διάσημο τουρνουά τένις Roland-Garros, που θα διεξαχθεί από τις 20 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου, για τρίτη συνεχή χρονιά. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, η Renault θα παρουσιάσει μια ειδική έκδοση του ηλεκτρικού Renault 5 E-Tech αφιερωμένη στο Roland-Garros.

Το περίπτερο της Renault, έκτασης 150 τετραγωνικών μέτρων, θα φιλοξενήσει το ηλεκτρικό Renault 5 E-Tech σε τέσσερις μοναδικές αποχρώσεις: λευκό πέρλα, μπλε midnight, μαύρο starry, και ματ γκρι. Η οροφή του αυτοκινήτου θα διαθέτει υφασμάτινη επένδυση σε μαύρη σατινέ απόχρωση, ζάντες 18 ιντσών με μαύρη γυαλιστερή βαφή και το λογότυπο του Roland-Garros στις πόρτες.

Renault 5 E-Tech Electric
Renault 5 E-Tech Electric | Renault

 

Στο εσωτερικό του, το αυτοκίνητο θα διαθέτει επενδύσεις σε ανοιχτό γκρι χρώμα με λεπτή ύφανση, εμπνευσμένες από τον κόσμο του αθλητισμού. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν κεντημένα μοτίβα και σατινέ μεταλλικές επιφάνειες με την επιγραφή «Roland-Garros Paris».

Η Renault υποστηρίζει επίσης την κοινωνική πρωτοβουλία «Give Me 5», η οποία προάγει την πρόσβαση των νέων σε αθλητικές δραστηριότητες. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, κατασκευάζονται και ανακαινίζονται γήπεδα τένις σε υποβαθμισμένες περιοχές σε Γαλλία, Βραζιλία και Αργεντινή.

Renault 5 E-Tech Electric
Renault 5 E-Tech Electric | Renault

 

Κατά τη διάρκεια του Roland-Garros, η Renault παρέχει έναν στόλο 180 οχημάτων για την οργάνωση του τουρνουά, το 88% των οποίων είναι εξηλεκτρισμένα. Αυτός ο στόλος περιλαμβάνει 70 ηλεκτρικά Scenic E-Tech, 30 Rafale E-Tech full hybrid, 40 Espace E-Tech full hybrid και 20 Austral E-Tech full hybrid. Επιπλέον, για τις μετακινήσεις εντός του χώρου των αγώνων θα χρησιμοποιηθούν τέσσερα μοντέλα R5 της δεκαετίας του 1970, μετασκευασμένα σε ηλεκτρικά.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA