Μενού
BMW XM
Η νέα έκδοση της XM θα αποκαλυφθεί στις Κάννες | BMW
  • Α-
  • Α+

Η BMW ανακοίνωσε τη συνέχεια της συνεργασίας της με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για τρίτη συνεχή χρονιά, όπου είναι ο Επίσημος Αυτοκινητικός Εταίρος της διοργάνωσης. Στο πλαίσιο αυτής της ιδιαίτερης στιγμής, η BMW δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή υπηρεσιών μεταφοράς με τα πολυτελή οχήματα της, αλλά εκμεταλλεύεται τη διακεκριμένη παρουσία της για να αποκαλύψει μια ξεχωριστή δημιουργία, την ολοκαίνουρια BMW XM Mystique Allure.

Η BMW XM Mystique Allure, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Βρετανίδα supermodel Ναόμι Κάμπελ, κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 15 Μαΐου στις Κάννες. Η συνεργασία αυτή είναι εμπνευσμένη από την προσωπικότητα και το στιλ της Κάμπελ, μετατρέποντας το αυτοκίνητο σε ένα σύμβολο πολυτέλειας και κομψότητας που αντικατοπτρίζει το πρωτοποριακό πνεύμα και τη διακεκριμένη ομορφιά του μοντέλου.

Ναόμι Κάμπελ
H Ναόμι Κάμπελ | BMW

 

Το νέο αυτοκίνητο ενσωματώνει υψηλές επιδόσεις με το σύστημα κίνησης M HYBRID, παρέχοντας δυναμική εμπειρία οδήγησης συνδυασμένη με εντυπωσιακό και κομψό σχεδιασμό. Η παρουσίαση αυτού του μοναδικού μοντέλου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών υπογραμμίζει τη δέσμευση της BMW στην καινοτομία και στην ανάδειξη της πολυτέλειας σε κάθε δημιουργία της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA