Μενού
Γιάννης Ιωαννίδης
Γιάννης Ιωαννίδης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μία τεράστια προσωπικότητα του ελληνικού αθλητισμού, ο Γιάννης Ιωαννίδης, πέθανε σε ηλικία 78 ετών. Την μνήμη του κορυφαίου προπονητή του εγχώριου μπάσκετ τίμησαν οι χρήστες του Twitter σε έναν καμβά από νοσταλγικά και γλυκόπικρα ποστ.

«Κάποιοι άνθρωποι δεν φεύγουν ποτέ από κοντά μας. Ο Γιάννης Ιωαννίδης θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Καλό ταξίδι ΞΑΝΘΕ.

Συλλυπητήρια στη σύζυγο και στην κόρη του» σχολιάζει σε ποστ χρήστης του Twitter με τους υπόλοιπους να θυμούνται την πορεία του και τις καλές στιγμές: «Το έγραψα και πριν, μας πήρε από το Παπαστράτειο και μας έμαθε όλη η Ευρώπη. Κορυφαίος, καλό Παράδεισο να έχει».

 

Η ζωή μας όλη

«Η ζωή μας όλη. Ο ΑΡΗΣ, εκείνες οι Πέμπτες, το τσιγάρο, το σακάκι, τα γούρια, τα final 4. Τόσο ισχυρός, τόσο μεγάλος που η κάθοδός του στην Αθήνα σήμανε το τέλος εποχής και την αρχή μιας νέας για τον Ολυμπιακό» σχολιάζει ένας άλλος χρήστης, δικαίως, για τον άνθρωπο που πήγε τον Άρη από το παρκέ... στα σύννεφα και οριοθέτησε την πιο παραγωγική εποχή της ομάδας.

Η ιστορία του γεμίζει τόμους

«Χρειάζονται κυριολεκτικά τόμοι για να περιγράψει κανείς πόσο μπροστά ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης ως αθλητής, προπονητής - μάνατζερ (πριν τα κάνει το ποδόσφαιρο της Αγγλίας) αλλά και πολιτικός ή καλύτερα ενεργός πολίτης», σχολιάζει χρήστης για τον «πολυτεχνίτη» Ιωαννίδη ο οποίος, πέρα από τις θητείες του σε Άρη, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδος έχει διατελέσει επίσης υφυπουργός Πολιτισμού και υφυπουργός Παιδείας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.