Μενού
miltos-tentoglou
Μίλτος Τεντόγλου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στην ΕΡΤ ενόψει της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έχει θέσει στόχο να διατηρήσει τον τίτλο του Ολυμπιονίκη που κατέκτησε στο Τόκιο και εμφανίστηκε σίγουρος πως θα βρεθεί στο βάθρο.

Επιπλέον, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν χαμογελάει στους αγώνας. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν μου αρέσει να είμαι για τα δύσκολα. Δηλαδή θα προτιμούσα να πάω στο πρωτάθλημα και να κάνω κάτι καλό και να πω "κεδρίσαμε από τώρα, τι ωραία". Και να μην έχεις την πίεση».

Ο Μίλτος Τεντόγλου συνέχισε: «Στους αγώνες στη Βουδαπέστη και στο Τόκιο ήμουν αποό την τελευταία προσπάθεια μία ώρα και κάτι. Μία ώρα και κάτι στην τσίτα. Πιέζεσαι εκείνη τη στιγμή. ΟΚ, εγώ το εκτελώ, αλλά μετά για πολλές ώρες μετά τον αγώνα είμαι σαν πεθαμένος.

Γι' αυτό συνήθως δεν χαμογελάω μετά τον αγώνα, γιατί πραγματικά τα 'χω δώσει όλα και δεν έχω ενέργεια ούτε να χαρώ, όλες οι αισθήσεις μου είναι πεθαμένες. Δεν έχω κανένα συναίσθημα εκείνη τη στιγμή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.