Μενού
pyrgos
Ο Πύργος του Πειραιά στα ερυθρόλευκα | @YiannisMoralis
  • Α-
  • Α+

Λίγες ώρες μένουν μέχρι ο Ολυμπιακός να μπει στην «AEK Arena», να παραταχθεί απέναντι στη Φιορεντίνα (αλλά και την Ιστορία του) και να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο του Europa Conference League.

Η πόλη που «γέννησε» τον Θρύλο των ελληνικών γηπέδων, ο Πειραιάς, δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη σπουδαία γιορτή για του ερυθρόλευκους. Έτσι, πέρα από το ότι σήμερα ολόκληρη την ημέρα θα βρίσκεται στο «πόδι», καθώς έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από εκδηλώσεις, το σύμβολο της πόλης, ο Πύργος του Πειραιά, «ντύθηκε» και αυτός στα ερυθρόλευκα.

Ολόκληρος ο πύργος απέκτησε κόκκινο χρώμα και στην κορυφή του περνάει διαρκώς το όνομα της ομάδας στα αγγλικά: «OLYMPIACOS FC». Το σχετικό βίντεο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος έγραψε πως ο Πύργος «θα παραμείνει φωτισμένος συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή της πόλης μας για τον ιστορικό αγώνα του Ολυμπιακού μας στον τελικό του Europa Conference League!».

Υπενθυμίζεται πως οι χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού που δεν κατάφεραν να βρουν το μαγικό εισιτήριο του μεγάλου αγώνα, θα έχουν την δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν από τις τρεις γιγαντοοθόνες που θα στήσει ο Δήμος σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πλατεία Κοραή, μπροστά από το δημαρχείο, στο Πασαλιμάνι και στα Καμίνια και όλοι στο μεγάλο λιμάνι εύχονται λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, να είναι αυτός που θα σηκώσει την κούπα στον ουρανό της Αθήνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.