Μενού
Η Ελένη Θεοδώρα Ιωαννίδη
Η Ελένη Θεοδώρα Ιωαννίδη μιλάει στα Gazzetta Awards | Gazzetta.gr
  • Α-
  • Α+

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, σήμερα τα Gazzetta Awards 2023 στο Μέγαρο Μουσικής, με αρκετούς αθλητές και προπονητές, όπως τον Γιάννη Ιωαννίδη, να μπαίνουν στο «πάνθεον» του αθλητικού μέσου.

Η κόρη του θρυλικού προπονητή, Ελένη Θεοδώρα Ιωαννίδη, παρέλαβε το ειδικό βραβείο των Gazzetta Awards για τον πατέρα της και μίλησε για την κληρονομιά που άφησε πίσω του: «Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω που μας δώσατε την τιμή να είμαστε εδώ σήμερα».

«Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις πολύ κόσμο να βλέπεις κόσμο που δεν γνωρίζει προσωπικά έναν δικό σου άνθρωπο, να τον εκτιμά και να τον επιβραβεύει με κάθε ευκαιρία. Για εμένα το σημαντικότερο πράγμα, που έχει καταφέρει ο Γιάννης Ιωαννίδης, είναι ότι έχει αφήσει το στίγμα του και έχει ασκήσει επιρροές στις ζωές πάρα πολλών ανθρώπων, κάτι το οποίο θα θέλαμε όλοι μας να κάνουμε» συνέχισε η κόρη του.

«Μπορεί να μην έζησα τη δόξα του, αλλά την αγάπη του κόσμου την έχω βιώσει τους τελευταίους τέσσερις μήνες» κατέληξε η Ελένη Θεοδώρα Ιωαννίδη, παραλαμβάνοντας το βραβείο για τον πατέρα της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.