Μενού
paok
EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 σε βάρος του Άρη και κατέκτησε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για 4η φορά στην ιστορία του μετά το διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs.

Άρης - ΠΑΟΚ: Το ματς

Στο 30′ ο Ζίβκοβιτς έκλεψε στο κέντρο από τον Μορόν, βρήκε με εξαιρετική κάθετη τον Τόμας και ο Ισπανός πλάσαρε εύστοχα στο τετ α τετ για το 1-0.

Στο τελευταίο τέταρτο οι κιτρινόμαυροι ανέβηκαν και έψαξαν την ισοφάριση, αλλά οι περισσότερες ευκαιρίες τους δεν κατέληξαν σε τελική προσπάθεια.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με ιδανικό τρόπο για τους παίκτες του Μάντζιου. Μόλις στο 47ο λεπτό ο Οντουμπάτζο γύρισε από τα δεξιά, ο Μορόν έπιασε ένα απίστευτο γυριστό στα όρια της περιοχής και εκτέλεσε τον Κοτάρσκι για το 1-1.

Οι ασπρόμαυροι άργησαν, αλλά ισορρόπησαν το ματς σε μία στιγμή που έμοιαζαν να χάνουν την ψυχραιμία τους.

ΠΑΟΚ: Λύτρωση στο 62'

Στο 62′ ο Κωνσταντέλιας έκανε μία μαγική ατομική ενέργεια, τροφοδότησε τον Τάισον και αυτός με ένα φοβερό σουτ νίκησε τον Κουέστα για το 2-1.

Να σημειωθεί ότι στο 78ο λεπτό ο Μιχαηλίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, παρά την αφόρητη πίεση του Άρη οι παίκτες του Λουτσέσκου άντεξαν, νίκησαν με 2-1 και κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

ΓΚΟΛ: 47′ Μορόν – 30′ Τόμας, 62′ Τάισον
Κίτρινες: 39′ Μοντόγια, 55′ Βερστράτε, 88′ Γκαρσία – 1′, 78′ Μιχαηλίδης, 77′ Κωνσταντέλιας
Κόκκινη: 
Δοκάρι: –

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια (87′ Μοντόγια), Βερστράτε (66′ Γκαρσία), Ζουλ (87′ Φετφατζίδης), Σουλεϊμάνοφ (87′ Ανσαριφάρντ), Νταρίντα, Σαβέριο (72′ Ζαμόρα), Μορόν

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Κωνσταντέλιας (80′ Νάσμπεργκ), Τάισον (66′ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Τόμας (66′ Σαμάτα).

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.