Μενού
Joe Smith
Joe Smith | @joesmithbasketball
  • Α-
  • Α+

«Εγκεφαλικό» σε... livestraming για τον άλλοτε αστέρα του NBA Τζο Σμιθ, καθώς ανακάλυψε πως η σύντροφός του έχει λογαριασμό στο OnlyFans. H Κίσα Τσάβις, που έχει διατελέσει στο παρελθόν πρωταγωνίστρια σε ερωτικές ταινίες μοιράστηκε τις αντιδράσεις του πρώην παίκτη των Μπακς και των Λέικερς στα social media με τον ίδιο να γίνεται viral μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

«Είναι ηλίθιο όλο αυτό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έχεις λογαριασμό στο OnlyFans. Όλα αυτά τα χρόνια δεν με σέβεσαι. Δεν μπόρεσες καν να μου το πεις. Είναι μαλ..α όλο αυτό. Σου το λέω ξανά», ακούγεται να της λέει το νούμερο 1 στο ντραφτ του 1995.

Από την πλευρά της όμως η Kisha Chavis πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντάς του: «Δεν το κάνω όλο αυτό με κάποιον άλλο αλλά με τον εαυτό μου. Γιατί έπρεπε να στο πω; Το σώμα μου είναι δική μου επιλογή. Το σώμα μου είναι δικό μου θέμα. Σου ζητάω λύσεις τόσο καιρό και δεν μου δίνεις καμία. Οπότε έφτιαξα λογαριασμό εκεί».

Δείτε επίσης: 

Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν παίρνει θέση στον «εμφύλιο» του ΣΥΡΙΖΑ - Η μετακόμιση και το βήμα «έκπληξη»

Μάθιου Πέρι: Αισχρή δημοσίευση από διάσημο κωμικό - «Μου αρέσει όταν πεθαίνουν ναρκομανείς»

Πριν από 97 χρόνια, πεθαίνει ο Χουντίνι – Η μπουνιά που οδήγησε στο «τελευταίο κόλπο» τον διασημότερο «μάγο»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.