Μενού
Ούγγρος οπαδός στο Euro
Ούγγρος οπαδός στο Euro | TikTok - @balazslapu
  • Α-
  • Α+

«Η ψυχραιμία είναι αρετή» λέει ένα από τα πιο κλασικά και γραφικά γνωμικά, που συντηρείται και αναπαράγεται διαδικτυακά, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί για την περίπτωση ενός Ούγγρου οπαδού στο Euro 2024.

Βλέποντας πως η ομάδα του δεν μπορεί να πιέσει για το κάτι παραπάνω στον αγώνα με την Ελβετία για το Euro 2024, όπου έχασε με 3-1, αποφάσισε να αντιδράσει κάπως «ψύχραιμα», πετώντας το τηλεκοντρόλ στην τηλεόρασή του.

Ο Ούγγρος οπαδός είδε το τηλεκοντρόλ να καρφώνεται στην τηλεόραση, γεγονός που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να δει την υπόλοιπη διοργάνωση και τις προσπάθειες της ομάδας του από νέα τηλεόραση.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια έγινε viral, καθώς αναδημοσιεύτηκε εκατοντάδες φορές σε διάφορα προφίλ, και ιδίως στο TikTok.

Ωστόσο, όπως κάθε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, θα πρέπει κάποιος να είναι επιφυλακτικός ως προς την αυθεντικότητά της.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.