Μενού
paok
Ήττα του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Τελικός» πρόκρισης απόψε στο γήπδο της Τούμπας και στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Μπριζ. Στη ρεβάνς του 1-0 στο Βέλγιο, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει την ανατροπή και να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τα ημιτελικά του του Europa Conference League. Το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών θα κάνει σέντρα στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 2 ενώ θα υπάρχει Live μετάδοση θα υπάρξει και από το gazzetta.gr.

Για τη μεγάλη ρεβάνς ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Μάρκος Αντόνιο που έμεινε εκτός. Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.