Μενού
Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης
Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης με το τρόπαιο του Conference League | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ο ΠΑΟΚ προχωράει σε μία αξιέπαινη ενέργεια καθώς, όπως μεταδίδει το gazzetta.gr, αναλαμβάνει τα έξοδα θεραπείας του Γιάννη Παπαστεφανάκη, του μικρού φιλάθλου του «Δικεφάλου», και τον στέλνει στις ΗΠΑ.

Ο ΠΑΟΚ, ειδικότερα, φαίνεται πως θα χρηματοδοτήσει τη θεραπεία για τον μικρό Γιαννάκη, προκειμένου, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, να τον βοηθήσει να περπατήσει.

Όπως ανέφερε λοιπόν ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αναλαμβάνει και ξεκινάει την μεγάλη προσπάθεια για να γίνει πραγματικότητα και το άλλο, το πολύ μεγάλο όνειρο του φίλου μας. Η οικογένεια μετακομίζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, οι φυσιοθεραπείες αρχίζουν από το team του ΠΑΟΚ και πολύ σύντομα το ΠΑΟΚτσάκι μας θα αναχωρήσει για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού».

«Εκεί θα γίνουν όλα! Εκεί θα αναλάβουν οι ειδικοί ώστε ο Γιάννης να σηκωθεί, να περπατήσει μόνος και να επιστρέψει στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη και στην αγαπημένη του Τούμπα που θα τα καταφέρει να μπει όρθιος. Αυτό είναι το μεγάλο γεγονός!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.