Μενού
giannis-antetokounmpo
Γιάννης Αντετοκούνμπο | (AP Photo/Marta Lavandier, File)
  • Α-
  • Α+

Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς! Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έδωσε ένα εκπληκτικό show, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πραγματικός ηγέτης χωρίς καν να φορτσάρει και οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν ποδαρικό με το δεξί στη νέα σεζόν του NBA, νικώντας τους Φιλαντέλφια 76ers με το αγχωτικό 118-119.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, που στο ντεμπούτο του αναδείχθηκε MVP του αγώνα, έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο, πέτυχε 39 πόντους, έφθειρε τους αντιπάλους του και έκλεισε τον αγώνα με 17/17 βολές και όλα αυτά, χωρίς να κάνει λάθος στα 37 λεπτά που αγωνίστηκε!

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα αλλά μετά σήκωσε το πόδι από το γκάζι αφού, άλλον απολάμβανε και αυτός το show του Λίλαρντ ξημερώματα της Παρασκευής, στο Fiserv Forum. Ο Greek Freak πέτυχε 23 πόντους με 10/19 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 3/9 βολές ενώ είχε 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε 35 λεπτά συμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντετοκούνμποπέρασε σε μία ακόμα κατηγορία τον θρυλικό Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ. Όπως ανακοίνωσαν τα «Ελάφια» ο Greek Freak έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα καλάθια στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς! Μέχρι τώρα ο Γιάννης είναι πρώτος σε αγώνες, σε λεπτά, σε πόντους, σε ασίστ, σε μπλοκ, σε αμυντικά ριμπάουντ, σε βολές, σε triple-doubles και εδώ και λίγη ώρα σε καλάθια. Του απομένουν πλέον τα συνολικά ριμπάουντ (είναι δεύτερος), τα κλεψίματα (είναι τέταρτος) και τα επιθετικά ριμπάουντ (είναι τέταρτος). Μύθος!

 

Τα δωδεκάλεπτα: 30-23, 63-54, 88-85, 118-119

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.