Μενού
45
  • Α-
  • Α+

Πόσο επιδραστικός μπορεί να είναι ένας προπονητής στην εξέλιξη μίας ομάδας ή ενός αθλητή; Μπορεί να επηρεάσει με τις κινήσεις του την εξέλιξη ενός αγώνα ή παίζει ρόλο αποκλειστικά η προετοιμασία γι αυτόν; Ποιος είναι, εν τέλει, ο καλύτερος προπονητής στη χώρα μας για τη χρονιά που έφυγε; Αυτό ακριβώς είναι ένα από τα ερωτήματα που καλούνται να «απαντήσουν» όλοι όσοι ψηφίσουν Gazzetta Awards 2023 by bwin!

Όταν μιλάμε για αθλητικά βραβεία δεν μπορεί να απουσιάζει η ειδική κατηγορία τους προπονητές. Είτε ομαδικού, είτε ατομικού αθλήματος, οι προπονητές κερδίζουν το δικό τους χώρο στο προσκήνιο μιας επιτυχίας. Η προτεινόμενη 10άδα από την ομάδα των βραβείων, περιλαμβάνει προπονητές, κόουτς, τεχνικούς και μάνατζερ από ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων με κοινή σημείο όλων τις επιτυχίες τους μέσα στο 2023.

Υπάρχουν εκπρόσωποι από τον χώρο του ποδοσφαίρου, όμως ο πρωταθλητής με την ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα και ο νέος τεχνικός ηγέτης της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου. Από το μπάσκετ συναντάμε τον κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη πέρυσι, Γιώργο Μπαρτζώκα αλλά και τον άλλοτε παίκτη του και πλέον ομοσπονδιακό τεχνικό Βασίλη Σπανούλη.

Από το... εθνικό μας σπορ, το πόλο, το βραβείο διεκδικούν τόσο ο ομοσπονδιακός Θοδωρής Βλάχος όσο και ο άνθρωπος που υπέγραψε την ευρωπαϊκή επιτυχία του Απόλλωνα, Νίκος Δεληγιάννης. Ο επίσης ομοσπονδιακός, Γιώργος Ζαραβίνας, διεκδικεί το βραβείο για... λογαριασμό του χάντμπολ, όπως και ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι από τον χώρο του βόλεϊ.

Ο Γιώργος Πομάσκι, βρέθηκε πίσω από πολλές επιτυχίες για τον στίβο μέσα στο 2023, όμως και ο Τζιάνι Ποστιλιόνε που κράτησε την κωπηλασία στον αφρό, με τρία μετάλλια.

Kαι φέτος, το Gazzetta δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να φτιάξουν τη δική τους λίστα με τους καλύτερους του 2023 και να τους δουν στο Μέγαρο Μουσικής, μαζί με πολλές ακόμα σπουδαίες προσωπικότητες. Οι πρωταγωνιστές πολλοί, οι στιγμές που ξεχώρισαν ακόμα περισσότερες και σε αρκετές κατηγορίες η ψηφοφορία θυμίζει και φέτος ντέρμπι!

Ψηφίστε τώρα στα Gazzetta Awards 2023 by bwin!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.