Μενού
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Μια προεκλογική περίοδος που είναι αλήθεια πως έχει πολλές διαφορές από όσες γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Το Tik Tok έχει την τιμητική του, η life style διάθεση επίσης, ενώ τόσο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο Στέφανος Κασσελάκης, έχουν αφήσει στην... άκρη τα πρωτοκλασσάτα στελέχη των κομμάτων τους, μετατρέποντας την πολιτική arena σε... one man show! 

Κι αν ο πρώτος (ο κ. Μητσοτάκης) το έχει κάνει στοχευμένα, προκειμένου να δείξει προς το εκλογικό σώμα ότι αυτός είναι ο εγγυητής της σταθερότητας στη χώρα, δεν ισχύει το ίδιο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο «Κασέλ» στις ανά την Ελλάδα περιοδείες του δεν έχει δίπλα του στελέχη που είναι ψηλά στην επετηρίδα του κόμματός του.

 Τα λεγόμενα και... ιστορικά στελέχη, πρώτης γραμμής. Ή για την ακρίβεια όσα από αυτά έμειναν και δεν πήγαν στη Νέα Αριστερά. Δεν είναι τυχαίο, πως ούτε στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών εμφανίζονται για να «προπαγανδίσουν» θέσεις ενόψει των προσεχών ευρωεκλογών. 

Πρόσωπα όπως αυτά του Νίκου Παππά, της Όλγας Γεροβασίλη, αλλά και άλλα αγνοούνται καθ' όλη την προεκλογική περίοδο. Κάτι σαν... λευκή απεργία. Κάτι σαν... αποχή. Κάτι σαν μια... αναμονή μέχρι να περάσουν οι εκλογές και να ξαναβγουν τα «μαχαίρια» από τα θηκάρια. 

Αλλωστε οι περισσότεροι πλέον δεν μιλούν για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για «κόμμα Κασελλάκη» με ότι αυτό συνεπάγεται. Καλό για άλλους, κακό για άλλους. Αυτός είναι πάντως ο «ελέφαντας» στην πολυκατοικία της Κουμουνδούρου για τον οποίο κανείς δεν μιλάει μέχρι να περάσει η 9η Ιουνίου! 

Βέβαια όπως είναι φανερό και ο Πρόεδρος Στέφανος δεν έχει καμία «κάψα» να βγουν μπροστά όλα αυτά τα πρόσωπα που σε μεγάλο βαθμό θυμίζουν... Τσίπρα. Προτιμά το One Man Show. 

Προτιμά για... συνεργάτες τον Λιάγκα, την Καινούριου και όποιον άλλο του δίνει απλόχερα χρόνο και βήμα στα πρωινάδικα, παρά κάποια στελέχη με τα οποία δεν έχει και πολλά κοινά. 

Θεωρεί και δεν το κρύβει, πως η 2η θέση με ένα καλό ποσοστό θα του δώσει την ώθηση που χρειάζεται για το οριστικό ξεκαθάρισμα της επόμενης μέρας. Το βέβαιο είναι πως από την «Δευτέρα των εκλογών» στην Κουμουνδούρου ίσως να έχουν περισσότερη δουλειά από αυτή που έχουν κατά την προεκλογική περίοδο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.