Μενού
...
  • Α-
  • Α+

Οι συναλλαγές στο διαδίκτυο αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς και αναπτυσσόμενους τομείς της σύγχρονης οικονομίας. Η διευκόλυνση που προσφέρει το διαδίκτυο στην αγορά και πώληση αγαθών και υπηρεσιών, καθώς και η δυνατότητα διεξαγωγής οικονομικών συναλλαγών χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας, έχει μεταμορφώσει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές αλληλεπιδρούν.

Την ίδια στιγμή, οι online αγορές έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας, προσφέροντας ευκολία και ποικιλία προϊόντων στους καταναλωτές. Ωστόσο, η προστασία των προσωπικών και οικονομικών δεδομένων είναι κρίσιμη. Οι καταναλωτές πρέπει να επιλέγουν αξιόπιστες πλατφόρμες για τις αγορές τους. Μια επιλογή που μπορεί να κάνει τη ζωή όλων πιο εύκολη και ασφαλή είναι η Aircash Mastercard.

Η Aircash Mastercard προσφέρει έναν ασφαλή και ιδιωτικό τρόπο πληρωμής, ιδανικό για γρήγορες, διακριτικές και ασφαλείς πληρωμές. Επιτρέπει αναλήψεις χρημάτων και αποστολή χρημάτων σε οικογένεια και φίλους με πλήρη έλεγχο και παρακολούθηση των εξόδων. Μπορείτε να αγοράσετε την κάρτα σε πάνω από 50.000 τοποθεσίες στην ΕΕ και να τη χρησιμοποιήσετε για ηλεκτρονικές αγορές και πληρωμές σε σημεία πώλησης παγκοσμίως.

Η κάρτα δεν επιβάλλει προμήθειες για πληρωμές και μεταφορές χρημάτων στο πορτοφόλι της Aircash και δεν έχει μηνιαίο κόστος. Οι αναλήψεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε ATM στον κόσμο με ελάχιστες προμήθειες. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε χρήματα με μετρητά (Abon) ή τραπεζική κάρτα, να ελέγχετε τα έξοδα με έως και 5 συνδεδεμένες κάρτες σε ένα Aircash wallet, να περιορίσετε το υπόλοιπο σας και να το διαχειρίζεστε εύκολα μέσω της εφαρμογής, αποφεύγοντας απρόβλεπτα έξοδα.

Σε περίπτωση απώλειας κατά τη διάρκεια ταξιδιού, μπορείτε να μπλοκάρετε την κάρτα σας αμέσως με ένα μόνο κλικ. Αυτό που κάνει την προπληρωμένη Aircash Mastercard να ξεχωρίζει είναι η προστασία των προσωπικών σας στοιχείων και η ασφάλεια που προσφέρει στις ηλεκτρονικές σας αγορές. Eπίσης μπορείτε να την παραγγείλετε εύκολα και δωρεάν, online

Με τόσα πλεονεκτήματα, τι άλλο να ζητήσετε από μια κάρτα;

Advertorial

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.